18 декември 2011

Коледни подаръци 2011 / Christmas gifts 2011

Откакто започнах да правя разни неща, всички приятели очакват с любопитство изненадата за поредния празник. Надявам се, че всеки път успявам да им доставя удоволствие. Но нищо не може да се сравни с удоволствието, което ми доставя тяхната реакция. Започнах с декупаж, ших игленици - албумите са тук и тук. Тази година опитах нещо ново, но ще публикувам снимки едва след като всеки си получи подаръка :). Междувременно, спретнах това коледно бухалче от стари пуловери за едни наши мили приятели от Обзор.
С него реших да участвам в три предизвикателства: No. 2 на Hobby Challenges, в Коледния конкурс на Двете елши и в Забавлятелство второ "Коледа, та дрънка" при Мър-Мяу. "Реших" е силно казано - като "първолак" още не мога да се ориентирам, но Цвети (от Cvetyland) сподели за предизвикателствата и помислих, че мога да участвам с това коледно бухалче. Както споменах, използвала съм степани стари вълнени пуловери, силиконов пълнеж, прежда за обшиването, басма за крилцата и копчета за очите.

Ever since I started making things, I make small handmade gifts for Christmas, Easter and Baba Marta (a traditional Bulgarian holiday). I was determined to try something different every time - decoupage, pincushions and brooches.
This year I tried a completely different technique but will publish the pictures when everyone gets their gift :). Meanwhile, I made this felt owl from recycled sweaters as a Christmas gift for some dear friends.

7 коментара:

  1. Чудесно ти се е получило бухалчето! При всички случаи хората обичат да получават ръчно изработени подаръци, защото е вложено много чувство :)
    Честит блог! Наслука да е!

    ОтговорИзтриване
  2. Ами хайде добре дошла в кюпа! Ще видиш, че ще ти хареса :)
    Бухалчето е много готино и по принцип, и защото е различно като материали, елементи и цветове, от най-често споделяните в нета :)
    Успех и от мен!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви! Ще имам нужда от окуражаване :)

    ОтговорИзтриване
  4. Еха,...чисто нов блогър!! Добре дошла и нямам съмнение,че тук много ще ти хареса. Очарована съм от твоя "експеримент" с новото хоби- бухалчето е прелестно!
    Направо се възхищавам на чудната ти идея да вдъхнеш живот на стар степан вълнен пуловер. Обикновено с много тъга се разделям с такива любими на мен дрехи, които по невнимание съм допуснала да се степят. Идеята да ги превърнеш в нещо, което ще достави радост на някой друг е възхитителна!
    Искрено се радвам,че я сподели и с нея стана част от Хоби предизвикателство №2 "Коледна украса"! Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  5. Добре дошла,с пожелание за вдъхновяваща нова година!Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  6. Иха! Добре дошла и от мен! :)
    Правиш много интересни неща, а пък този бухльо е истински чаровник!
    Само дето едно от условията на Забавлятелството е нещата, които участват да са хартиени или поне да има някакъв хартиен елемент, затова няма как да го приемем при нас. Обаче вече като знаеш се надяваме че ще участваш пак:)
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за посрещането и коментарите, Гери! Съжалявам, че не съм вникнала в условието на предизвикателството, но пък ми е приятно, че си харесала бухалчето :)

    ОтговорИзтриване

Ще се радвам да ми казвате какво мислите! I appreciate your comments!